Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
Metrelerce sürüklenmişti: Acı haber geldi
Kastamonu'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Son dakika: Kastamonu’da aracın çarptığı kadın entübe edildi
Son dakika: Kastamonu'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadın ve torununa otomobil çarptı. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede entübe edildi.
Kastamonu'da dehşet saçtı! 1 ölü 3 yaralı!
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Vidinlioğlu, basının gününü kutladı
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kastamonu’daki gazetecilerle yemek programında bir araya geldi.
“Tuhaf” soruna, ilginç çözüm
Kastamonu Merkez Salı Pazarı mevkiinde, su giderinin ızgarasının olmamasına karşılık vatandaş çareyi lastikle kapatmakta buldu.
Tosya Yolu mevkiinde kaza...
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında üç otomobilde maddi hasar oluştu.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Kastamonu’nun yapamadığını ODTÜ’lüler yaptı!
Mehmet Akif Ersoy’un Kurtuluş Mücadelesinde Anadolu’daki teşkilatlanmaya katkı sağlamak amacıyla Nasrullah Camii’nde verdiği hutbenin ardından 103 yıl geçti.
Uykulu gözler, radarla açılıyor
Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kazaların önlenmesi ve trafik bilincinin oluşması amacıyla denetimler devam ediyor.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
Gümüş'ten Küre'ye ziyaret
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, iş makinesi sınav denetimi kapsamında gittiği Küre ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.
Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Türkiye birincileri Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Kaza, kaza doğurdu: 8 yaralı
Kastamonu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya müdahale etmek için yola çıkan itfaiye ekibinin bulunduğu aracın minibüsle çarpışması neticesinde de 3’ü itfaiye personeli olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Kastamonu'da korkutan apartmanda yangını
Kastamonu’da bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
Kastamonu'da korkutan apartmanda yangını
Kastamonu’da bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
Kastamonu'da korkutan apartmanda yangını
Kastamonu’da bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.